Schieten & Werpen

Onze mogelijkheden

Met ons Covid 19 protocol is boogschieten en bijlwerpen wat ons betreft mogelijk. Zodra het weer mag zijn wij er klaar voor! Omdat er onder andere meer ruimte nodig is kunnen we wel minder grote groepen tegelijk aan.

Buks schieten en kruisboogschieten is alleen onder bepaalde voorwaarden mogelijk. De mogelijkheden bespreken we graag met u!

Blaaspijpschieten bieden wij tot nader order niet aan.

Schieten en werpen arrangement 

Met het schieten en werpen arrangement combineer je het beste van twee, drie of zelfs vier verschillenden activiteiten met een duur van 1 uur per activiteit tegen een aantrekkelijke prijs.

De keuze is uit:

Je kiest 2, 3, of 4 van de bovenstaande activiteiten die we gaan indelen in blokken van 1 uur per activiteit.

In een korte maar duidelijke uitleg maak je kennis met de verschillende technieken en ga je al snel aan de gang, het doel is om je zo snel mogelijk aan het schieten en of werpen te krijgen zodat je maximaal kan genieten van deze voor de meeste mensen nieuwe skills.

Door onze compacte en veilige opzet is het mogelijk om dit arrangement op locatie aan te bieden. Zo kunnen wij een actieve bijdrage leveren aan uw bedrijfs- of familiefeest. 

Prijzen van het Schieten en Werpen Arrangement zijn per persoon.

€25 voor 2 uur (2 activiteiten) 

€37,50 voor 3 uur (3 activiteiten)

€50 voor 4 uur (4 activiteiten)

Een activiteit neemt een uur in beslag waarna er een kwartier nodig is voor ombouw/voorbereiding) dus een arrangement van 3 activiteiten duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten