Buksschieten

Buksschieten

Buksschieten kent iedereen van de kermis maar bij ons gaat het net even anders. Wij maken gebruik van accurate Weihrauch buksen, die uitgerust zijn met kijker en laser vizier, ook in het donker is schieten mogelijk met de speciale looplamp. Onze schiet afstand bedraagt standaard zes meter maar kan uitgebreid worden naar 25 meter.

Na de uitleg kunnen de deelnemers van start met wat oefeningen. Hiervoor hebben we verschillende doelen met effecten. Ook roos kaartjes ontbreken niet in onze stijlvolle buks stand.

Omdat onze schiettent vele mogelijkheden biedt, is deze activiteit zowel geschikt als aandachttrekker bij uw beursstand en of bedrijfsdag als een leuke activiteit op uw familie dag. Buksschieten kan ook als element op een sportdag gebruikt worden. Wilt u met een groep enkel bukschieten? Dat kan ook, wij houden u tot 2,5 uur zeer uitdagend bezig met de vele verschillende facetten.

Door ons goed afgeschermde stand is vrijwel iedere locatie geschikt, van een beurst stand in een hotel tot een mooie buitenlocatie.

Onze inzet mogelijkheden zijn zeer divers van een vrij instuif met een snelle score op grotere evenementen tot een 2,5 uur durende uitgebreide workshop.

Prijzen:

Onafhankelijk van het aantal deelnemers berekenen wij €250 voor het eerste uur en €150 voor de daaropvolgende uren. Wanneer u bijvoorbeeld ons in wilt huren voor 3 uur kost dat u €550 voor een onvergetelijk ervaring.

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”9″]