Bijlwerpen

Bijlwerpen is een eeuwenoude vaardigheid waarbij het niet alleen aankomt op kracht maar juist op behendigheid en coördinatie. Bijlwerpen is een skill die zowel voor jacht als oorlogvoering werd gebruikt. Dit gebeurde niet alleen in Europa maar ook door de Natives in Amerika. Verder is van verschillende stammen in Afrika en Azië is het bekend dat ze bedreven Bijlwerpers waren.

Bij ons leer je bijl werpen onder professionele begeleiding van een van onze ervaren medewerkers. Eerst brengen we je op een veilige en efficiënte manier  de fijne kneepjes van het bijl gooien bij. Nadat iedereen op zijn eigen tempo kennis heeft gemaakt met de beginselen van de techniek, komt er wat competitie om de hoek kijken. Bijlwerpen vanaf verschillende afstanden en vanuit verschillende hoeken maken deze experience compleet. 

Doordat wij bijlwerpen bij jou op locatie aanbieden kan dit een verrijking zijn van uw familiefeest, bedrijfs of promotie evenement. Wij bieden boogschieten aan als clinic  van 1,5 uur of langer, maar ook op instuif basis op uw evenement. Verder is bijl gooien prima te combineren met een van onze andere programma’s, zodat we voor u een doeltreffende morgen, middag, avond of zelf dag kunnen verzorgen. 

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”8″]