Kruisboogschieten

Kruisboogschieten

Waar de handboog veel handzamer en simpeler is, maakt de kruisboog dit goed op het gebied van kracht en precisie. Een middeleeuwse treffer in een modern jasje!

Afgeleid van de middeleeuwse vaak houten kruisbogen zien onze moderne aluminium Excalibur kruisbogen er zeker zo imposant uit. Door de moderne techniek zijn ze makkelijk te bedienen en verrassend accuraat. Na een grondige uitleg over het juiste gebruik en de veiligheid ga je hierna zelf aan de slag. Al snel zul je ervaren wat een kick het geeft om van 10 tot soms zelfs 30 meter een voltreffer te schieten. Het geheel wordt natuurlijk professioneel begeleid door een van onze begeleiders!

Doordat we de kruisboog baan zo hebben ingericht is deze veilig en eenvoudig te gebruiken op jouw of onze locatie. 

Doordat wij kruisboogschieten bij jou op locatie aanbieden zijn wij graag een verrijking op uw familiefeest, bedrijfs of promotie evenement. Wij bieden het aan als clinic van 1,5 uur of langer, maar ook op instuif basis op uw evenement. Verder is kruisboogschieten prima te combineren met een van onze andere programma’s, zodat we voor u een doeltreffende morgen, middag, avond of zelf dag kunnen verzorgen.

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”8″]